Sådan spiser du dig sund og skøn

Dette indhold er sponsoreret.

Det er en klassisk talemåde, at man bliver, hvad man spiser – men der er også noget om snakken. I hvert fald, hvis man anskuer sagen med sundhedsbrillerne på og har både indre og ydre skønhed for øje. Det er nemlig vigtigt at huske på, at det, du spiser, også er det, som din krop skal bygge videre på. Det gælder alt fra det indre system til, hvordan du ser ud. Hud, hår, negle og kropsform er alle afhængige af de valg, du træffer, når du indtager din mad – og derfor er en sund og varieret kost også én af de bedste veje til pleje og skønhed. 

I dette indlæg får du tre gode råd til, hvordan du kan spise dig skøn. Det vil sige gode råd til, hvad du kan fokusere på, når du gerne vil leve en livsstil, hvor der er fokus på både indre og ydre skønhed og styrke. Der er nemlig rigtig meget, du kan gøre for dig selv, hvis du begynder at gå mere op i, hvad du spiser. 

Naturlige kosttilskud

Vitaminer er én af kroppens vigtigste kilder til næring og normal produktion af alt det, der skal fungere i din krop hver eneste dag. Derfor er det også helt essentielt, at du har styr på, om du er dækket godt ind på vitaminfronten, eller om der er nogle vitaminer eller vitaminkilder, som du måske er i underskud af.

Her kommer kosttilskud på banen, og vælger du naturlige kosttilskud som eksempelvis produkterne fra Puori, kan du være sikker på, at du får sunde kosttilskud, hvor der er fokus på rene og naturlige ingredienser. 

Med naturlige kosttilskud kan du sikre dig, at du får nok omega-3, D-vitamin, B12-vitamin og andre vitaminer, der kan være sværere at optage gennem kosten, alt afhængig af hvordan dine spisevaner ser ud. Med et kosttilskud skal du ikke bekymre dig om at nå at lave mad, hvor de rette vitaminkilder altid indgår, og så er du alligevel sikret, at du får en ren og nærende vitaminkilde. 

Fedtsyrer – smør kroppen indefra

Det er ikke kun din hud, der har rigtig godt af at blive smurt og fugtet. Det har den indvendige del af kroppen også, og det kan du faktisk gøre gennem din kost. 1980’ernes fedtforskrækkelse er nemlig heldigvis lagt i graven, og der er kommet masser af fokus på alle de sunde, naturlige og gode fedtstoffer, som kroppen rent faktisk har brug for, at du indtager, for at kunne fungere bedst muligt. 

Alt fra hjernen, hjertet, huden, neglene og håret har brug for de sunde fedtsyrer, og du finder blandt andet disse essentielle omega-3- og omega-9-fedtsyrer i fede fisk, avocado, nødder, frø og olivenolie. Det er derfor en rigtig god idé at inkorporere flere af disse madvarer i din daglige kost, så du sørger for, at du får dækket kroppens behov. Alternativt er kosttilskud også en god måde at sørge for, at du får indtaget den rette daglige mængde af sunde fedtstoffer. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.