Derfor er frugtkurve nøglen til succes og effektive medarbejdere

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Der er mange ting, der kan være med til at give glade og motiverede medarbejdere. En sund og nærende kost er en af dem. Og så er det naturligvis vigtigt ikke at gå sukkerkold om formiddagen og eftermiddagen på arbejdspladsen. Her kan en kurv med frugt og grønt være nøglen til effektive medarbejdere og stor arbejdsglæde. Hvis du ikke allerede har investeret i firmafrugt, er det uden tvivl på tide at gøre det nu. Her i artiklen kan du læse mere om, hvordan frugt ellers kan effektivisere og optimere dine medarbejdere og din succes.

Stabilt blodsukker er lig med effektive medarbejdere

Vi synes, at det siger sig selv, hvorfor Frugtkurve som Firmafrugt og Frugtordning er en god idé. Men alligevel er det ikke en selvfølge for alle virksomheder, at de har firmafrugt eller en frugtordning. Dog er det en særligt god idé at investere i netop frugt, hvis du vil have glade medarbejdere, der kan yde deres allerbedste på arbejdspladsen.

På de farlige tidspunkter kl. 10 om formiddagen og kl. 14 om eftermiddagen melder den lille sult sig. Det er flere timer siden, medarbejderne sidst fik noget at spise. Hvis denne sult ikke bliver stillet, kan medarbejderne blive ukoncentrerede og ufokuserede. Her kan en banan, et æble eller en håndfuld snackgulerødder være optimalt. De holder sukkerniveauet i kroppen stabilt, og så er det ovenikøbet sunde snacks.

Slip for indkøbsture og sukkerholdige mellemmåltider

Med firmafrugt eller en frugtordning slipper du også for at skulle fylde diverse indkøbskurve med friske forsyninger hver dag. Det er både tidskrævende og dyrt i længden. Bestiller du firmafrugt hos eksempelvis FrugtKurven, bliver de sunde snacks leveret til firmaets dør.

Med de sunde snacks slipper du og dine medarbejdere også for at skulle ned i byen efter kage eller andet, der stiller den lille sult mellem måltiderne. Så kan I alle i stedet fylde jer med sunde snacks, der både holder jer mætte i længere tid og giver jer mere overskud i hverdagen.

Skræddersy jeres ideelle frugtordning

Firmafrugten er for alle – også uanset om der er nogle kræsne medarbejdere iblandt. Du kan nemlig selv vælge, hvilken pakkeløsning der vil være bedst for jer. Er der en bestemt frugt, I er særligt glade for, kan I naturligvis få denne med i kurven. Er det vigtigt for jer med økologi og bæredygtighed, har I også mulighed for at vælge firmafrugt, der lever op til disse krav. Dét er fleksible frugtordninger, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller sundhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.